Vitalas
Vitalas AB myy ravintolisiä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Vitalas kuuluu Midsonaan, joka on johtava konserni terveyden ja itsehoidon alalla.

Laatutakuu
Voit luottaa siihen, että saat huippulaatuisia tuotteita ostaessasi meiltä. Kehitämme tuotteitamme läheisessä yhteistyössä useiden tuoteammattilaisten kanssa konsernin sisällä.

Paras palvelu
Pätevä asiakaspalveluosastomme palvelee kaikilla markkinoilla asianmukaisella kielellä voidakseen tarjota parasta palvelua. Kaikki yhteystiedot ja aukioloajat löydät päävalikosta kohdasta ”Ota yhteyttä”. Kotisivulta löydät myös runsaasti tietoa tuotteistamme, jotta voit helposti valita juuri sinulle sopivan tuotteen.


Midsona

Midsona kehittää, valmistaa ja markkinoi ravinto- ja terveystuotteita, luontaistuotteita, vilustumis- ja hygieniatuotteita, joiden vaikutuksesta on selvää dokumentoitua näyttöä. Visiomme on olla Pohjoismaiden johtava terveyden ja hyvinvoinnin alan yritys. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia ihmisiä vaikuttamaan itse omaan terveyteensä arjessa. Midsona koostuu neljästä maantieteellisillä alueilla: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Liiketoiminta-alueet Ruotsi, Norja, Suomi ja Tanska markkinoivat ja myyvät ravintolisiä, luontaistuotteita, terveystuotteita, vilustumis-, ihonhoito- ja kauneustuotteita päivittäistavarakaupoille, apteekeille ja luontaistuotekaupoille kaikilla maantieteellisillä markkinoilla. Liiketoiminta-alueella Ruotsi on myös markkinointia ja myyntiä suoraan kuluttajille postimyynnin/internetin kautta (Vitalas).

Konsernin johtaja on Peter Åsberg ja hallituksen puheenjohtaja Ola Erici. Konsernin nettoliikevaihto on 1,174 miljoonaa Ruotsin kruunua (2015). Konsernilla on
294 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanska.

Konsernin henkilöstöpolitiikassa määrätään, että kaikilla työntekijöillä on oltava turvallinen, terveellinen, luova ja kehittävä työympäristö, joka antaa edellytyket hyviin työsuorituksiin ja mahdollisuuden kehittyä. Terveyttä edistäviin tekoihin kannustetaan. 


Lisätietoja on konsernin verkkosivustossa: www.midsona.com