Omega-3 ryhmässä  kohteessa VITALAS AB (8901029)
Omega-3

Omega-3

Kertatilaus 1 kk
32.50
Määrä: 
Saatavuus:
921 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
8901029

Omega-3, 500 mg - 85%
Kun ensiluokkainen laatu on sinulle tärkeää!

  • Yksi markkinoiden vahvimmista Omega-3-tuotteista
  • Auttaa pitämään yllä normaalia sydämen toimintaa
  • Kalaöljy saadaan vapaasti kasvaneista kaloista, jotka pyydetään merestä Etelä-Amerikan alueelta.

Kun huolehdit itsestäsi erityisen hyvin, valitset Omega3 85% -tuotteemme, jonka EPA- ja DHA-pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimmat.

Omega-3 on arvioitu niin tärkeäksi tekijäksi terveydellemme, että maailman johtavien terveysasiantuntijoiden mukaan jokaisen tulisi syödä rasvaista kalaa vähintään kolme kertaa viikossa riittävän omega-3-määrän turvaamiseksi. Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA säännöllistä saantia korostetaan lehdistössä ja mediassa yhä useammin.

Olemme luoneet sinulle laadukkaan Omega-3-tuotteen, joka koostuu pienistä ja kirkkaista 500mg:n kapseleista. Ne ovat kätevässä rasiassa, jonka voit jättää esille tai ottaa helposti mukaan matkalle.

Voit siten lisätä omega-3:a päivittäiseen ravintoosi elintapojasi muuttamatta. Ottamalla 2 kapselia 85% omega-3:a joka päivä sydämesi, verisuonesi ja nivelesi saavat riittävän annoksen rasvahappoja, joita kehosi ei pysty tuottamaan itse. Voit syödä, elää ja liikkua normaaliin tapaan ja nauttia silti siitä positiivisesta tunteesta, että olet valinnut tuotteen, joka tarjoaa parasta laatua sydämellesi, aivoillesi ja nivelillesi.

Teet jotain tärkeää itsellesi – terveydellesi! Me tarjoamme mahdollisuuden terveellisempään elämään silloin, jos et voi syödä vapaasti kasvanutta lohta 3 kertaa viikossa.

Lääkintälaatuinen Vitalas Omega-3
Kalaöljy saadaan vapaasti kasvaneista kaloista, jotka pyydetään merestä Etelä-Amerikan alueelta. Öljy on laadultaan lääkinnällistä Euroopan Pharmacopéen mukaan, ja sen rasvahappokoostumus ja mikrobiologiset ominaisuudet tarkastetaan. Kapselit sisältävät E-vitamiinia, antioksidanttia, joka suojaa omega-3-rasvahappoja hajoamiselta ja eltaantumiselta.

Päiväannoksen sisältämät aktiiviset aineet:
1000 mg kalaöljyä luonnollisessa muodossa (öljy sisältää vähintään 85% olennaisia omega-3-rasvahappoja, joista EPAn osuus on 52% ja DHAn osuus 33%).

Omega-3-rasvahapot EPA/DHA auttavat pitämään yllä normaalia sydämen toimintaa!

Omega-3 on hyödyllinen raskaana oleville ja imettäville.

Suositeltu annos: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Jos unohdat ottaa kapselit jonakin päivänä, voit ottaa seuraavana päivänä kaksinkertaisen annoksen, sillä tärkeää on rasvahappojen saannin määrä pidemmän ajan kuluessa.

Milloin tuotetta ei saa käyttää?
Verenvuodolle alttiiden henkilöiden, tai henkilöiden, joilla on verta ohentava lääkitys, on oltava varovaisia omega-3-rasvahappojen käytössä, koska omega-3-rasvahappojen tiedetään ohentavan verta. Tällaisessa tapauksessa on keskusteltava lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttämistä. Tuote ei myöskään sovellu kala- tai äyriäisallergiasta kärsiville, koska se sisältää kalanmaksaöljyä.

Suositeltua annostusta ei pidä ylittää. Ravintoainelisä ei korvaa monipuolista ravintoa.

Asiakkaiden arvostelut