AloeVital ryhmässä FINLAND / Tuotteet kohteessa VITALAS AB (410102)
AloeVital

AloeVital

Tilaus
19 / 8.90

Sisältää kokeilupakkauksen 30 poretabletteja, jatkossa uusi toimitus joka kuukausi 60 poretablettia hintaan vain 38 € + 3,90 toimituskulut.

Saatavuus:
730 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
410102
Kampanja:

  • Kertatilaus 1 kk
    19 €
    30 poretabletit ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.
  • Kertatilaus 3 kk
    49 €
    90 poretabletit ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.

• Yksi purutabletti sisältää Aloe Vera -uutetta
• Vastaa 50 ml puhdasta Aloe Vera -mehua
• Runsaasti C-vitamiinia, joka muun muassa auttaa
   vahvistamaan immuunijärjestelmää ja tukemaan ihon
   normaalia toimintaa


Aloe Vera-uutetta valmistetaan kasvin lehdissä olevasta hyytelöstä. Aloe Vera on tunnettu lääkekasvi, jota on käytetty jo tuhansia vuosia. Päivittäinen annos Aloe Veraa voi parantaa ruoansulatusta, rauhoittaa vatsan limakalvoja, parantaa suolistobakteeristoa ja tasapainottaa vatsan pH-arvoa ja näin tasapainottaa vatsan ja suoliston toimintaa. Lisäksi Aloe Vital sisältää 75 % C-vitamiinin päivittäisestä saantisuosituksesta. C-vitamiini edesauttaa ihon kollageenin uusiutumista. 
 
Vitalas AloeVital on sitruunanmakuinen veteen liukeneva poretabletti ja yksi vaihtoehto perinteisille mehuille ja muille markkinoilla oleville Aloe-mehuille. Saat tuotteen, joka säilyy pitkään ja jota ei tarvitse säilyttää viileässä. Poretabletit on pakattu kätevään ja hygieeniseen annospussiin, joka on helppo ottaa mukaan esimerkiksi käsilaukkuun, tai säilyttää kirjoituspöydän laatikossa.
 
AloeVitalin vaikutusta voi täydentää ulkoisesti käytettävillä Aloe Vera -tuotteilla, jos esimerkiksi haluaa parantaa vaikeampia iho-ongelmia tai vaivoja, kuten ihottumaa tai psoriasista.

Annostus & Käyttö

Annostus:
1 poretabletti vuorokaudessa. Tabletti liuotetaan lasilliseen vettä ja nautitaan mieluiten tyhjään vatsaan, tai juuri ennen ateriaa.

Pakkauskoko:
30 poretablettia – 1 kuukauden käyttöön.

Ensimmäinen toimitus sisältää 1 rasian – 30 päivän käyttöön, seuraavat toimitukset sisältävät 2 rasiaa – 2 kuukauden käyttöön.

Rajoitukset:

Suositeltua päivittäisannosta ei saa ylittää.


Ravintolisää ei tule käyttää vaihtoehtona tai korvikkeena monipuoliselle ruokavaliolle.

Tuotteitamme ei suositella yleisesti ottaen alle 12-vuotiaille lapsille tai raskaana oleville tai imettäville naisille.


Sisältö

Yksi poretabletti sisältää:

Aloe Vera uute ***(Aloe Barbadensis Miller)
  vastaa 50 ml Aloe Vera mehua

250 mg

**

C-vitamiini (L-askorbiinihappo)

60 mg

75%*
* Päivittäisestä saantisuosituksesta (DRI)
** DRI, päivittäistä saantisuositusta ei määritetty
*** Käytetty uute on kansainvälisen The International Aloe Science Council (IASC) -kauppajärjestön sertifioima. Sertifiointi takaa, että käytetty raaka-aine on hyvänlaatuista, sekä puhdasta ja sisältää aktiiviset ainesosat.


Ainesosat:

Hapettumisenestoaine (sitruunahappo), happamuudensäätöaine (natriumbikarbonaatti), täyteaine (inuliini). Aloe Vera-uute (Aloe barbadensis Miller), C-vitamiini, aromivahvenne (sitruuna-aromi), makeutusaine (natriumsakkariini), väriaine (riboflaviini).

Asiakkaiden arvostelut