Silica Duo ryhmässä FINLAND / Tuotteet kohteessa VITALAS AB (160102)
Silica Duo

Silica Duo

Tilaus
17.50 / 7.90

Sisältää kokeilupakkauksen 30 kapselia, jatkossa uusi toimitus joka kuukausi 60 kapselia hintaan vain  29 € + postikulut 3.90 €.

Saatavuus:
455 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
160102
Kampanja:

  • Kertatilaus 1 kk
    18 €
    30 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.
  • Kertatilaus 3 kk
    45 €
    90 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.

• Piitä, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä ravintolisä
• Ravintolisä iholle, hiuksille & kynsille
• Sisältää kuparia, joka auttaa säilyttämään hiuksien
   ja ihon pigmentin normaalina
• Sisältää seleeniä, joka auttaa säilyttämään hiukset
   ja kynnet normaalina

Vitalas Silica Duo on ravintolisä, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja ja kasviuutetta, joiden erilaiset ominaisuudet säilyttävät hiusten, ihon ja kynsien laadun kauniina ja elinvoimaisena. Yksi pääaineista on Bambu-uutteesta saatava pii, sekä Peltokorteuute. Pii on hivenaine, jota esiintyy luonnostaan ​​ihossa, hiuksissa ja kynsissä, mutta toisinaan saatamme joutua lisäämään sitä ravinnosta. Silica Duo sisältää myös biotiinia, niasiinia, seleeniä, kuparia, E-vitamiinia ja riboflaviinia. Biotiini ja niasiini auttavat ylläpitämään normaalia ihoa ja biotiini ylläpitää hiusten normaalia toimintaa. Seleeni, kupari, E-vitamiini ja riboflaviini auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Silica Duo on ravintolisä erityisesti hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin.


Suositeltu päiväannos:

Yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisän ei tule korvata monipuolista ravintoa. Kiinnitä huomiota monipuoliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon, sekä terveellisiin elämäntapoihin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteitamme ei suositella yleisesti ottaen alle 12-vuotiaille lapsille tai raskaana oleville tai imettäville naisille.


Päiväannoksen sisältö:

Bambu-uute
    josta Piitä

90 mg
30 mg

Peltokorteuute
  josta Piitä

32 mg
1 mg

E-vitamiini

6 mg 50%*

Niasiini

8 mg 50%*

Seleeni27,5 μg 50%*
Pantoneenihappo3 mg 50%*
B12-vitamiini1,25 μg 50%*
Kupari0,5 mg 50%*
B6-vitamiini0,7 mg 50%*
Riboflaviini0,7 mg 50%*
Tiamiini0,55 mg 50%*
Biotiini25 μg 50%*
* Päivittäisestä saantisuosituksesta (DRI)


Ainesosat:

Auringonkukkaöljy, liivate (nauta), bambu -uute (Bambusa vulgaris, pintakäsittelyaine (glyseroli), Peltokorteuute (Equisentum t vense L), vitamiinit (D - alfa - tokoferoli, nikotiiniamidi, kalsium D pantotenaatti, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, Tiamiinimononitraatti, D–biotiini), mineraalit (natriumseleniitti, sinkkisulfaatti, kuparisulfaatti), emulgointiaine (mehiläisvaha, auringonkukkalesitiini ), väriaine (rautaoksidi)..

Asiakkaiden arvostelut