Solbrun ryhmässä FINLAND / Tuotteet kohteessa VITALAS AB (550102)
Solbrun

Solbrun

Tilaus
17.50 / 7.90

Sisältää kokeilupakkauksen 30 kapselia, jatkossa uusi toimitus joka kuukausi 60 kapselia hintaan vain 
32,90 € + postikulut 3.90 €.

Saatavuus:
479 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
550102
Kampanja:

  • Kertatilaus 1 kk
    18.50 €
    30 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.
  • Kertatilaus 3 kk
    45 €
    90 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.

• Beetakaroteenia, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä
   ravintolisä
• Sisältää kuparia, joka auttaa säilyttämään ihon normaalin
   pigmentin
• Ihoa hoitava ravintolisä, joka auttaa sinua saamaan
   kullanruskean ihon


Vitalas Solbrun on ravintolisä, joka auttaa sinua saamaan kauniin rusketuksen helposti ja turvallisesti riippumatta siitä oleskeletko auringossa. Solbrun sisältää beetakaroteenia, lykopeenia, sekä useita erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa.
Beetakaroteeni toimii niin, että se imeytyy ja varastoituu ihonalaiseen rasvaan. Beetakaroteeni itsessään on kevyesti ruskeasävyistä, joten iholle muodostuu rusketuksentapainen sävy. Yhdessä auringonsäteiden kanssa voit kokea saavasi kauniin rusketuksen tavallista nopeammin.

Beetakaroteenin hienous piilee siinä, että sen lisäksi, että se laukaisee ihon ruskettumiskykyä, se myös varastoituu kehoon ja muuttuu tarvittaessa A-vitamiiniksi. Beetakaroteeni on yksi A-vitamiinin esiaste ja edesauttaa ihon normaalia toimintaa. Keho hallitsee sen tuotantoa kehon oman tarpeen mukaan.


Solbrun sisältää myös C- ja E-vitamiineja, Sinkkiä ja Seleeniä, kaikki nämä ovat hyvin tärkeitä antioksidantteja, jotka auttavat suojamaan soluja oksiditiiviselta stressiltä. C-vitamiini auttaa pitämään iholle tärkeän kollageenitason normaalina ja Sinkki auttaa säilyttämään ihon toiminnan normaalina.

Suositeltava päiväannos:

Yksi tabletti päivässä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisän ei tule korvata monipuolista ravintoa. Kiinnitä huomiota monipuoliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon, sekä terveellisiin elämäntapoihin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tupakoitsijoiden tulee noudattaa varovaisuutta suuria beetakaroteeniannoksia nautittaessa. Tuotteitamme ei suositella yleisesti ottaen alle 12-vuotiaille lapsille tai raskaana oleville tai imettäville naisille.

Päiväannoksen sisältö:

Riboflaviini

1.4 mg 100%*

C-vitamiini

80 mg 100%*

E-vitamiini20 mg 167%*
Niasiini16 mg 100%*
Beetakaroteeni25 mg
Biotiini150 µg 300%*
Lykopeeni500 µg
Kupari1 mg 100%*
Seleeni55 µg 100%*
Sinkki10 mg 100%*
* Päivittäisestä saantisuosituksesta (DRI)

 

Ainesosat:

Täyteaine (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, rasvahapot, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (L-askorbiinihappo, D-alfa-tokoferylihapon sukkinaatti, nikotiiniamidi, D-biotiini, riboflaviini), beetakaroteeni, mineraalit (sinkkisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumseleniitti), lykopeeni, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola, piioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), väriaineet (titaanidioksidi, rautaoksidi).

Asiakkaiden arvostelut