Ruusujuuri ryhmässä FINLAND / Tuotteet kohteessa VITALAS AB (830102)
Ruusujuuri

Ruusujuuri

Tilaus
19 / 8.90

Sisältää kokeilupakkauksen 30 kapselia, jatkossa uusi toimitus joka toinen kuukausi 60 kapselia hintaan vain  29 € + 3.90 € toimituskulut.

Saatavuus:
678 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
830102
Kampanja:

  • Kertatilaus 3 kk
    45 €
    90 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.
  • Kertatilaus 1 kk
    20 €
    30 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta. 

• Lisäravinne, jossa ruusunjuuri-uutetta
• Luonnollinen ravintolisä, joka lisää energiaa ja parantaa
   keskittymiskykyä
• Aktiiviset ainesosat: Salidrosiden ja Rosavinin yhdistelmä
• Saat Ruusujuuren säännöllisesti suoraan postilaatikkoosi,
   niin kauan kuin itse haluat

Kun Ruotsinsaamelaiset olivat päiviä kestävillä tunturivaelluksillaan, keksivät he pian nopeimman tien lisäenergian saamiseen. He alkoivat etsiä Ruusujuurta. Sinun ei tarvitse etsiä kaukaa tätä aitoa ruotsalaista energianlähdettä. Vitalaksen Ruusujuuri on ravintolisä, joka antaa sinulle uutta energiaa ja voimaa. Vitalas Ruusujuuri sisältää ruusujuuri-uutetta, joka vastaa 3000 mg ruusujuurta per tabletti. Aktiivisten aineiden; Rosavinin ja Salodrosiden ainulaatuisten ominaisuuksien ansiosta ravintolisä mukautuu kehon juuri sen hetkisiin tarpeisiin. 
Ruusujuuri auttaa parantamaan kognitiivista ja henkistä suorituskykyä, ja stimuloi hermostoa. Ruusujuurella on myös tärkeä merkitys fyysiselle suorituskyvylle ja kunnolle. Ruusujuurella on adaptogeenisiä ominaisuuksia. Adaptogeeni auttaa kehoa sopeutumaan ympäristötekijöiden niin ulkoisiin, kuin sisäisiin vaikutuksiin, sekä auttaa välttämään näiden aiheuttamia haitallisia vaikutuksia..

Suositeltava päiväannos:

Yksi tabletti päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisän ei tule korvata monipuolista ravintoa. Kiinnitä huomiota monipuoliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon, sekä terveellisiin elämäntapoihin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuote ei sovellu epilepsiaa sairastaville. Tuotteitamme ei suositella yleisesti ottaen alle 12-vuotiaille lapsille tai raskaana oleville tai imettäville naisille..

Päivittäisannoksen sisältö:

Ruusujuuri-uute

300 mg

vastaava Ruusujuuri

3000 mg

  josta Rosavinia

6 mg

  josta Salidroside

3 mgAinesosat:


Ruusujuuri-uute/(Rhodiolarosea), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumfosfaatti, natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahapot), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaineet (piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Asiakkaiden arvostelut