Jättihelokkiöljy ryhmässä FINLAND / Tuotteet kohteessa VITALAS AB (820101)
Jättihelokkiöljy

Jättihelokkiöljy

Tilaus
19 / 8.90

Sisältää kokeilupakkauksen 15 kapselia, jatkossa uusi toimitus joka  kuukausi 30 kapselia hintaan vain  29 € + postikulut 3,90 €.

Saatavuus:
775 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
820101
Kampanja:

  • Kertatilaus 2 kk
    29 €
    30 päivittäisiä annoksia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.
  • Kertatilaus 4 kk
    49 €
    60 päivittäisiä annoksia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.

• Ravintolisä, jossa Jättihelokkiöljy – GLA  ja
   Vitamin Complex
• Auttaa säilyttämään hormonitasapainon
• Säilyttää ihon terveenä
• Jättihelokkiöljy ja vitamiinitabletti kätevässä pakkauksessa


Helpottaaksemme arkeasi, olemme pakanneet tämän ravintolisän kätevään päiväannospussiin, joka sisältää kaksi Jättihelokkiöljykapselia ja yhden vitamiinitabletin. Näin saat vaivattomasti ja kätevästi oikean annoksen ravintolisää ja vitamiinia joka päivä.

2 Jättihelokkiöljykapselin lisäksi jokaisesta annospussista löytyy myös yksi vitamiinitabletti, joka sisältää C- ja B6-vitamiinia, sekä sinkkiä. Jättihelokkiöljy ja vitamiinitabletti vaikuttavat positiivisesti kehon hormonitasapainoon ja ihoon.

Jättihelokkiöljy sisältää monityydyttymättömiä Omega-6-rasvahappoja ja GLA:ta (Gammalinoleenihappoa). Jättihelokkiöljy auttaa säilyttämään ihon terveenä ja elinvoimaisena, sekä auttaa säilyttämään kehon hormonaalisen tasapainon. B6-vitamiini auttaa säätelemään hormoniaktiviteettia, sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää normaalia kollageenituotantoa, joka on tärkeää ihon hyvinvoinnille. Vitamiinitabletti sisältää lisäksi sinkkiä, antioksidantti, joka auttaa suojamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä, sekä auttaa ihoa, hiuksia ja kynsiä pysymään terveinä ja vahvoina. 


Jättihelokkiöljy sopii käytettäväksi naisille, joilla on vaihdevuosi- tai PMS-oireita. Monet kokevat hormonaalisen epätasapainon myös iho-ongelmina. Jättihelokkiöljy ravitsee ihoa ja auttaa säilyttämään ihon terveenä ja kimmoisana.

Suositeltu päiväannos:

1 annospussi päivässä (2 kapselia ja 1 tabletti). Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisän ei tule korvata monipuolista ruokavaliota. Kiinnitä huomiota monipuoliseen ja tasapainoiseen ravintoon, sekä terveellisiin elämäntapoihin. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi Jättihelokkiöljyä tulee ottaa joka päivä, myös oireettomina päivinä.  Tuotteitamme ei suositella yleisesti ottaen alle 12-vuotiaille lapsille tai raskaana oleville tai imettäville naisille.Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Päiväannoksen sisältö:

Jättihelokkiöljy
  josta GLA:ta (gammalinoleenihappoa)

1000 mg
90 mg

C-vitamiini

30 mg 38%*

Niasiini

9 mg 56%*

B6-vitamiini

1,1 mg 79%*

B6-vitamiini7,5 mg 75%
* Päivittäisestä saantisuosituksesta (DRI)


Ainesosat Jättihelokkiöljykapseli:

Jättihelokkiöljy (Oenothera biennis L.) (72%), liivate (nauta), pintakäsittelyaine (glyseroli), E-vitamiini (D-alfa-tokoferyyliasetaatti).

Ainesosat - Vitamin Complex, vitamiinitabletti:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, rasvahapot), vitamiinit (askorbiinihappo, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi), kivennäisaineet (sinkkisulfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksi propyylimetyyliselluloosa, glyseroli)


Pakkauskoko: 15 päiväannosta, sisältäen 2 kapselia Jättihelokkiöljyä ja 1 vitamiinitabletin per annos. Ensimmäinen toimitus (aloituspaketti) sisältää 1 rasian – 15 päivän käyttöön, seuraavat toimitukset 2 rasiaa – 1 kuukauden käyttöön. Toimitus sisältää 2 rasiaa – 1 kuukauden käyttöön.

.

Asiakkaiden arvostelut