Hiukset, Iho, Kynnet

Suosituimmat tuotteemme löytyvät kauneudenhoito-tuotevalikoimastamme. Ravintolisämme ovat täynnä iholle hyvää tekeviä vitamiineja ja mineraaleja.  

”Kaunis rusketus ilman aurinkoa”- Solbrun on tablettimuodossa oleva tuotteemme, joka auttaa sinua saamaan kauniin rusketuksen nopeammin, raviten samalla ihoa tehokkaasti. Solbrun sisältää luonnollista beetakaroteenia, joka antaa iholle kauniin sävyn, yhdessä erilaisten vitamiinien ja mineraalien kanssa tuote tukee ihon pysymistä normaalina, sekä suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

 
Sen lisäksi, että Jättihelokkiöljy vaikuttaa positiivisesti hormonitasapainoon, se myös auttaa säilyttämään ihon normaalina. Olemme pakanneet Jättihelokkiöljyn käteviin päiväannospusseihin yhdessä yhden vitamiinitabletin kanssa. Vitamiinitabletti sisältää tuiki tarpeellisia C- ja B6-vitamiineja, sekä sinkkiä.


Iho, hiukset ja kynnet tarvitsevat vitamiineja ja mineraaleja pysyäkseen vahvoina. Silica Duo on runsaasti ravinteita sisältävä lisäravinne, joka sisältää muun muassa
piitä, kuparia, biotiinia, niasiinia ja useita erilaisia vitamiineja.

Silica Duo
Kuparia sisältävä ravintolisä iholle, hiuksille & kynsille. Auttaa säilyttämään hiusten ja ihon normaalin pigmentin.
7.90 €
17.50 €
Solbrun
Vitalas Solbrun on ravintolisä, joka auttaa sinua saamaan kauniin rusketuksen helposti ja turvallisesti riippumatta siitä, oleskeletko auringossa.
7.90 €
17.50 €