Omega-3 ryhmässä / kohteessa VITALAS AB (890102)
Omega-3

Omega-3

Tilaus
17.50 / 7.90

Sisältää kokeilupakkauksen 60 kapselia, jatkossa uusi toimitus joka toinen kuukausi 120 kapselia vain 32.50 € + postikulut 3.90 €.

Määrä: 
Saatavuus:
724 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
890102
Kampanja:

 • Kertatilaus 1 kk
  32.50 €
  60 kapselia ja ilmainen toimitus.  Et aloita kestotilausta.
 • Kertatilaus 2 kk
  49 €
  180 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.

• Korkeatiivisteinen Omega-3, D- ja E-vitamiini -ravintolisä
• Päiväannos Vitals Omega-3:a sisältää 1000 mg kalaöljyä

Omega–3 pidetään hyvin tärkeänä terveydellemme, ja on suositeltavaa kaikille syödä rasvaista kalaa ravinnoksi vähintään kolme kertaa viikossa turvaamaan riittävä omega-3-rasvahappojen saanti. Vitalas Omega-3 kapselit ovat kirkkaita, 500 mg kapseleita kätevässä rasiassa, jonka voi pitää esillä, ja joka on helppo ottaa mukaan matkalle.

Omega-3

Kehomme ei pysty tuottamaan omega-3 rasvahappoja, eikä myöskään varastoimaan niitä kovin pitkäksi ajaksi. Sinulle, joka syöt rasvaista kalaa vähemmän kuin kolme kertaa viikossa, on tärkeää saada ravintolisää säännöllisesti. Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä monille merkittäville kehon toiminnoille, muun muassa sydämelle. Molemmat rasvahapot EPA ja DHA edesauttavat sydämen normaalia toimintaa*.
Kalaöljy saadaan vapaasti kasvavista kaloista, joita pyydetään Etelä-Amerikan meriä ympäröivistä vesialueista. Kapselit sisältävät E-vitamiinia, antioksidanttia, joka suojaa omega-3-rasvahappoja hajoamiselta ja eltaantumiselta.
E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
*Toivotun tehon saavuttamiseksi päivittäinen suositus EPA- ja DHA-rasvahappoja on 250 mg/pvä.

Suositeltu päiväannos:

2 kapselia. Suositeltua annostusta ei pidä ylittää. Ravintoainelisä ei korvaa monipuolista ravintoa. Kiinnitä huomiota monipuoliseen ja tasapainoiseen ravintoon, sekä terveellisiin elämäntapoihin. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Verenvuodolle alttiiden henkilöiden, tai henkilöiden, joilla on verta ohentava lääkitys, on oltava varovaisia omega-3-rasvahappojen käytössä, koska omega-3-rasvahappojen tiedetään ohentavan verta. Tällaisessa tapauksessa on keskusteltava lääkärin kanssa ennen tuotteen käytön aloittamista.


Päiväannoksen sisältö:

Kalaöljy
  Josta Omega-3 rasvahappoja
  Josta EPA
  Josta DHA

1000 mg
570 mg
300 mg
200 mg

D-vitamiini

10 mikrogram 200%*

E-vitamiini

12,8 mg 107%*

* suositellusta päiväannoksesta

 

Ainekset:

Kalaöljy (71%), liivate (nauta), konsistenssiaine (glyseriini), E-vitamiini (D-alfa-tokoferoli), hapettumisenestoaine (erityyppiset tokoferolit), D-vitamiini (kolekalsiferoli).

Asiakkaiden arvostelut

Muut asiakkaat ovat myös ostaneet:

Solbrun
Vitalas Solbrun on ravintolisä, joka auttaa sinua saamaan kauniin rusketuksen helposti ja turvallisesti riippumatta siitä, oleskeletko auringossa.
7.90 €
17.50 €
AloeVital
Poretabletit sisältävät Aloe Vera –uutetta, joka vastaa 50 ml puhdasta Aloe Vera -mehua. Sisältää runsaasti
C-vitamiinia, joka vahvistaa kehon immuunijärje...
8.90 €
19 €
Q-10 Super
Täydentää täydentää kehosi Q10 koentsyymitasoa. Sisältää 30 mg Q10. E-vitamiinia
7.90 €
17.50 €
Ruusujuuri
Luonnollinen ravintolisä, joka lisää energiaa ja antaa tasapainoisen tunteen. Salidrosiden ja Rosavininyhdistelmä auttavat parantamaan keskittymiskykyä.
8.90 €
19 €