VitalCarb ryhmässä / kohteessa VITALAS AB (360101)
VitalCarb

VitalCarb

Tilaus
20 / 10

Sisältää kokeilupakkauksen 60 kapselia, jatkossa uusi toimitus joka kuukausi 120 kapselia hintaan vain 39 + postikulut 3.90.

Määrä: 
Saatavuus:
505 st
Toimitusaika:
Tuote nro:
360101
Kampanja:

 • Kertatilaus 2 kk
  39 €
  120 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.
 • Kertatilaus 4 kk
  59 €
  240 kapselia ja ilmainen toimitus. Et aloita kestotilausta.

Estää monimutkaisten hiilihydraattien imeytymistä.

VitalCarb on luonnollinen tuote painonhallintaan, sekä ylipainon ehkäisemiseen.

VitalCarb sisältää GlykoLiteTM, joka vähentää amylaasientsyymin aktiivisuutta mahassa. Amylaasientsyymin tehtävänä on hajottaa hiilihydraatteja ja sokereita. VitalCarb vähentää hiilihydraattien imeytymistä kehoon, mikä edesauttaa painonlaskua. Normaalista ateriasta (600 kaloria), jopa 66% monimutkaisista ​​hiilihydraateista estyy imeytymästä VitalCarbin avulla.

Estää ravinnossa olevien hiilihydraattien imeytymistä. VitalCarb sopii sinulle, joka:

• Pidät aterioista, jotka sisältävät pastaa, riisiä, perunaa ja leipää, ja sinulla on vaikeuksia vähentää näiden ruoka-aineiden käyttöä.

• Olet tietoinen siitä, että hiilihydraattipitoinen ravinto vaikuttaa painoon, koska sinun on vaikea polttaa energiaa.

• Haluat vähentää hiilihydraattien sisältämää kalorimäärää hiilihydraattipitoisia ruoka-aineita vähentämättä. Hiilihydraattipitoisia ruokia ovat esimerkiksi: Pastat, peruna, voileivät, riisi ja pizza!

Sertifioitu lääketieteellinen tuote:

VitalCarb on yksi markkinoiden ensimmäisiä hyväksyttyjä lääkinnällisiä hiilihydraattien estäjiä, joilla ei ole tunnettuja vahingollisia sivuvaikutuksia. Sen turvallisuus ja teho määritellään EU:n lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin 93/42/ETY puitteissa. VitalCarb ei ole ravintolisä, vaan EU:n lainsäädännön mukainen CE-merkitty lääkinnällinen tuote.

VitalCarb on painonhallintatuote, jonka avulla painonpudotusta on helppo hallita asianmukaisella tavalla:

• Estää monimutkaisten hiilihydraattien imeytymistä.

• Laskee verensokerintasoa, minkä ansiosta insuliinin eritys pienenee.

• Auttaa vähentämään ruokahalua.


Mitkä ovat VitalCarbs-tuotteen tärkeimmät edut?

• VitalCarb toimii! Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että VitalCarb estää monimutkaisten hiilihydraattien imeytymistä normaaliaterian yhteydessä.

•VitalCarb on turvallinen! VitalCarb-tuote on huolellisesti tutkittu käymällä läpi perusteellisia testejä ja tuote on osoittautunut turvalliseksi ja tehokkaaksi.

• VitalCarb on luonnollinen! VitalCarbin aktiivinen ainesosa on sertifioitu ekologiseksi ja käy läpi tarkan laatu- ja standardointiprosessin. VitalCarb soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille.


Aktiiviset ainesosat:

Aktiivinen aine on nimeltään GlykoLiteTM, glykoproteiiniyhdiste, jota saadaan GMO-vapaasta kasvipohjaisesta lähteestä (pavut). Apuaineet: mikrokiteinen selluloosa, krospovidoni, piidioksidi ja magnesiumstearaatti.

Suositeltava annos:

2 tablettia 2-3 kertaa päivässä juuri ennen ruokailua. Tabletit niellään kokonaisena veden kera. Korkeintaan 6 tablettia päivässä.


Milloin sinun ei tule käyttää tuotetta?

Jos käytät lääkettä/lääkkeitä, konsultoi ennen VitalCarbin käytön aloitusta asiasta lääkärisi kanssa. Älä käytä valmistetta, jos sinulla on todettu yliherkkyys pavuille tai pavuista peräisin oleville tuotteille. VitalCarb-tuotetta ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä henkilöille, joiden painoindeksi BMI (Body Mass Index) on alle 18,5.

Onko olemassa joitakin sivuvaikutuksia?

VitalCarb on turvallinen tuote, jossa ei ole tunnettuja vahingollisia sivuvaikutuksia. Tuote ei sisällä lisättyjä, keinotekoisia väriaineita, makuaineita, suolaa tai säilöntäaineita.

C. Hedenkamp GmbH & Co All contents © copyright 2010 Hedenkamp. All rights reserved. Terms of use.

Asiakkaiden arvostelut

Muut asiakkaat ovat myös ostaneet:

Solbrun
Vitalas Solbrun on ravintolisä, joka auttaa sinua saamaan kauniin rusketuksen helposti ja turvallisesti riippumatta siitä, oleskeletko auringossa.
7.90 €
17.50 €
Silica Duo
Kuparia sisältävä ravintolisä iholle, hiuksille & kynsille. Auttaa säilyttämään hiusten ja ihon normaalin pigmentin.
7.90 €
17.50 €
Q-10 Super
Täydentää täydentää kehosi Q10 koentsyymitasoa. Sisältää 30 mg Q10. E-vitamiinia
7.90 €
17.50 €
Ruusujuuri
Luonnollinen ravintolisä, joka lisää energiaa ja antaa tasapainoisen tunteen. Salidrosiden ja Rosavininyhdistelmä auttavat parantamaan keskittymiskykyä.
8.90 €
19 €